Latest Movie :
Recent Movies

Son Karakol (1951)



İç Savaş sırasında karşı taraflarda kavga etmelerine rağmen, Vance ve Jeb Britton kardeşler Kızılderili saldırılarında hayatta kalabilmek için farklılıklarını bir kenara bırakmak zorunda.

Monterey'den Gelen Adam (1933)



Bir süvari subayı, bir aileyi haydutlardan kurtarmaya yardımcı olur.

Şeytanın Sözleri (1991)




Bull Webster, ellerinde bazı iş sorunları olan bir taksi şoförüdür. Dev bir finans holding şirketi olan Spider Corporation, iflas etmesini sağlamak ve arazisini düşük bir maliyetle satın almak için kooperatifini satın almaya karar vermiştir. Bull neredeyse çaresizliğe sürüklenmişken cebindeki kazançlı bir biletle tüm zamanların en büyük ödülü olan bir piyangoda kendini buluyor. 150 milyon Dolar! Böyle bir parayla, düşmanlarının planlarını bozmayı sağlayabiliyor. Ancak bu noktada, Bull'u kötülüğe özendirmek veya onu iyi yapmaya ikna etmek için bir Melek ve Şeytan gönderilir. Bu karakterlerin dünyevi olaylarda ortaya çıkması eğlenceli, dramatik ve aksiyon dolu durumlardan oluşan bir labirent oluşturur.

Öldüren Büyü (1995)



Los Angeles'taki rutin bir olayda, NY özel dedektifi Harry D'Amour, lider Nix'in dirilişini bekleyen fanatik bir kültün üyelerine ulaşır. 13 yıl önce, Nix en yakın stajyeri Swann tarafından vurulur.

Hindi Avı (1982)

Turkey Shoot (ayrıca Escape 2000 ve Blood Camp Thatcher olarak da bilinir), Brian Trenchard-Smith'in yönettiği ve Steve Railsback, Olivia Hussey, Michael Craig ve Lynda Stoner'ın oynadığı 1982 Avustralya aksiyon filmi. Oyuncular, uluslararası aktörlerin, Avustralya dizi opera oyuncularının ve televizyon kişiliğinin bir karışımı.
Yaygın bir "Ozploitation" (ya da Avustralya sömürü filmi) olarak kabul edilen film, aşırı şiddet ve sadist cezaevi dizileriyle dikkat çekiyor ve En Tehlikeli Oyun'un komplo unsurlarını içeriyor; Kendi adası olan bu hikaye, fütüristik, faşist bir toplumda, zengin maceracılara yasal dokunulmazlığı olan bir fırsat sunan bir toplama kampı içeriyor.



Trainspotting (1996)


Edinburgh uyuşturucu sahnesinin derinliklerine dalmış olan Renton, uyuşturucunun cazibesine ve arkadaşların etkisine rağmen temizleneye ve dışarı çıkmaya çalışıyor.

Hayalet Kasaba (1988)


Ghost Town, Avustralyalı yönetmen Richard McCarthy'nin yönettiği ve Franc Luz ve Catherine Hickland'ın oynadığı 1988 Amerikan korku filmi. David Schmoeller'in bir hikayesine dayanarak, kendisini kayıp bir kadını ararken hayalet bir kasabadaki ölü sakinler arasında bulan bir şerifi takip ediyor.


Altın Peşinde (1970)


El Condor , John Guillermin'in yönettiği 1970’li bir Amerikan Western filmidir.

Jim Brown ve Lee Van Cleef , Patrick O'Neal tarafından komuta edilen bir kaleye karşı bir grup Apaçinin liderleridirler  . Kalenin, İmparator Maximilian'ın altın rezervini içerdiği söyleniyor.
Kaçan bir mahkum olan Luke ve yalnız bir altıncı olan Jaroo, 19. yüzyıl Meksika'sında Apache yerlileri grubu ile birlikte çalışarak milyonlarca dolarlık altın ve milyonlarca dolar karşılığında ağır silahlı bir kaleyi ele geçirmek  için bir araya gelir.


Film, İspanya’daki Almeria bölgesinde çekildi ve Conan the Barbarian (1982) ve March or Die (1977) 'dahil olmak üzere sonraki filmlerde yeniden kullanılan devasa kerpiç kale setinin yapımını içeriyordu .

Oyuncular:

Luke olarak Jim Brown
Jaroo olarak Lee Van Cleef
Chavez olarak Patrick O'Neal
Claudine olarak Marianna Hill
Santana olarak Iron Eyes Cody
Dolores olarak Imogen Hassall
Eski Mahkum Olarak Elisha Cook Jr.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Film İzle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger