Latest Movie :
Recent Movies

Leonardo DiCaprio’nun yapımcılığını yaptığı “Robin Hood” filmi “Titanic” gibi batıyor


Leonardo DiCaprio, gerçek yaşamındaki “Titanic” faciası ile karşı karşıya. Çünkü sahibi olduğu Appian Way şirketinin yapımcılığını yaptığı yeni “Robin Hood” filmi, çok düşük ve olumsuz değerlendirmeler aldı.

Rotten Tomatoes’ta filmin aldığı puan sadece yüzde 12. Birkaç gün önce bu puan yüzde 14’tü ve demek ki düşmeye devam ediyor. Filme puan ve yorum veren 78 kişiden sadece 9’u olumlu derken, 69’u çürük (olumsuz) puanı verdi.

Filmde Robin Hood’u Taron Egerton oynuyor. Filmdeki diğer oyuncular ise şöyle: Jamie Foxx, Jamie Dornan, Ben Mendelsohn ve Eve Hewson.

Filmin yönetmeni koltuğunda ise Otto Bathurst’u görüyoruz. Oyuncu kadrosu A-takımından seçilmesine rağmen, DiCaprio ve diğer yapımcı ortaklarının yönetmenliği neden Otto Bathurst’a verdiği merak ediliyor. Çünkü Bathurst televizyondan geldi ve hiç uzun metrajlı film deneyimi bulunmuyor.

DiCaprio’nun şirketinin “Robin Hood”ta kaç parasının battığı bilinmiyor ancak eğer maliyeti 100 milyon dolarsa, kayıplar çok büyük olacak ve bütün ortakla tarafından paylaşılacak.

Filme ilgili yorumlar ise aşağı yukarı benzerdir. Örneğin Washington Post, film ile ilgili yorumunda “çok fazla tatsız tarihi spekülasyon ve şimdiye kadar yazılan en tembel aksiyon filmi klişeleri içeriyor” değerlendirmesinde bulunuyor.

Robert De Niro, 21 yıllık eşinden ayrılıyor


Robert De Niro ve Grace Hightower, 21 yıllık evlilikten sonra ayrılıyorlar. ABD basınında yer alan haberlere göre, De Niro ve Hightower artık ayrı yaşıyorlar.

De Niro ve Hightower, yaklaşık 10 yıllık görüşmelerinin ardından 1997’de evlenmişlerdi. Bu evlikten iki çocukları oldu; 21 yaşındaki oğulları Elliott ve 6 yaşındaki kızları Helen Grace.

Çift daha önce de 1999 yılında ayrılmış ve oğullarının velayeti üzerinde tartışma yaşamışlardı. Ancak daha sonra araları düzelirken, 2004 yılında evlilik yeminlerini yenilemişlerdi.

Ne 75 yaşındaki Neither ne de 63 yaşındaki Hightower, bu ayrılma ile ilgili bir açıklama yaptı.

Ünlü aktör De Niro’nun 4 çocuğu daha var. Eski eşi Diahnne Abbott’tan bir oğlu ve kızı ile eski kız arkadaşından ikiz oğulları var.

Aquaman’in vizyon öncesi son fragmanı yayımlandı


Warner Bros., Aquaman’in son fragmanını yayımladı. Film hem ABD’de hem de Türkiye’de aynı tarihte, 21 Aralık’ta vizyona girecek.

Aquaman, DC Comics’in süper kahraman karakterlerinden biridir. Bu süper kahramanı daha önce iki filmde Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) ve Justice League’de (2017) görmüştük. Aquaman (2018) ise sadece Aquaman’in öyküsünü merkeze alıyor ve Atlantis’i anlatıyor.

Warner Bros. “AQUAMAN - Final Trailer” olarak film vizyona girmeden son bir fragman daha yayımlarken, Noel döneminde vizyona girecek ve 2018’in en merakla beklenen filminde gişe rakamlarını artırmak için bir girişimde daha bulunmuş oldu.


Jack Reacher dizisinde Tom Cruise oynamayacak; Sebebi çok kısa olması


Polisiye yazarı Lee Child’in kitaplarının ana karakteri Jack Reacher ile ilgili artık iki sinema filmi bulunuyor. Her iki filmde de Jack Reacher karakterini ünlü oyuncu Tom Cruise canlandırmıştı. Jack Reacher ile ilgili bu sefer dizi yapılacak. Ancak dizide ana karakteri Tom Cruise oynamayacak. Çünkü kitaba göre Jack Reacher kocaman bir insan. Tom Cruise ise bu karakter için boyu çok kısa kalıyor.

Lee Child’ın karakteri Jack Reacher, eski bir askeri polis ve şüpheli cinayetleri araştırıyor. Bazıları bu karakteri kitaplarından bazıları ise filmlerinden biliyor. Ancak kitabı okuyanlar bilir ki, romanlarda Jack kocaman biri olarak tasvir ediliyor.

Kitapta Jack’in elleri bazen “bir hindi kadar” bazen de “bir market tavuğu” büyüklüğü şeklinde anlatılıyor ve boyu da 195 santimetredir. Cruise’un boyu ise 170 santimetre civarındadır.

BBC Radyo’ya konuşan Jack karakterinin yazarı Lee Child, “Cruise, bütün yeteneğine rağmen, o fiziğe sahip değildi.” diye konuştu.

Karakteri bu sefer de uzun soluklu dizi şeklinde Netflix’te göreceğimizi söyleyen Child, ancak tamamen yeni bir aktör olacağını bildirdi. Child, “Ve ben Tom Cruise konusunda üzgün olan okurları bana yardım etmelerini ve dizi için doğru aktörü seçmeye katılmalarını istiyorum. Yeniden ve baştan başlayacağız ve en mükemmel kişiyi bulmaya çalışacağız.”

Dizi konusu geçtiğimiz Ağustos ayında kesinleşmişti. Child ise okurlarından aldığı binlerce mektupta, okurlarının Cruise’u beğenmediğini söylemişti. Çünkü Jack karakteri fiziki yapısı ile öne çıkan bir karakter aynı zamanda. Mesela, kitapta Jack hiçbir şey yapmasa bile sadece bir odaya girdiğinde kocaman yapısından bile insanların etkilendiği ve huzursuz olduğu bir karakterdi. Cruise ise bunu temsil etmiyordu.

Bu arada Lee Child, televizyonun, sinemadan farklı olarak yıldız odaklı olmadığını ve bunun da dizi için bir avantaj olduğunu söyledi. Çünkü dizi için ana karakterin “A sınıfı” listesinden bir oyuncu olması zorunluluğu yoktur.

Jack Reacher karakteri ile ilgili toplamda 22 roman bulunuyor. Bu da bir dizi için yeterince malzeme sunuyor. Dizinin her sezonunda bir kitaba 10-12 saat ayrılacağı düşünülüyor.

JACK REACHER’İ HANGİ OYUNCU OYNAYABİLİR?

Peki, dizide Jack karakteri için kim düşünülebilir.  Aquaman rolünü oynayan Jason Momoa’nın boyu 190, Armie Hammer ise 195 santimdir.

Bu arada boyu 195 olan Dwayne Johnson, rolü Tom Cruise kapmadan önce film ekibi ile görüşmeye gittiğini açıklamıştı.

“Shrek” yeniden çekilecek: Sizce başarılı olur mu?


Haber: Javanshir Gadimov

Despicable Me (Çılgın Hırsız) filminin ekibi, 2001 yılı yapımı Shrek filminin yeni çevrimi (reboot) üzerinde çalışıyor. Ekip ayrıca yeni çevrimde, orijinal filmdeki oyuncuların -Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy ve Antonio Banderas- olmasını istiyor.

Animasyon filmler derken benim ilk aklıma gelen ve ilk izlediklerimden biri Shrek (2001) filmidir. Hem yapımı hem hikâyesi hem de verdiği mesajlar itibariyle bence türünün en iyilerinden biridir. Gelen son haberlere göre “Shrek”in yeni çevrimi (reboot) yapılacak. İlk aklıma gelen soru da “Acaba başarılı olur mu?” oldu.

Son yıllarda yeni çevrim filmleri çok sık görüyoruz. Hatta o kadar ki orijinal filmlerden çok uzun süre geçmeden bile  tekrar aynı filmler baştan yapılmaya başlanıyor. Bunun en iyi örneğini Spider-Man filmi ile görmüştük. Son ve üçüncü filmden sadece 5 yıl aradan sonra bu sefer The Amazing Spider-Man adıyla yeni çevrim filmi yapıldı.

Bu sefer de Shrek’in yeni çevrimi çalışmaları başları. 2001 ile 2010 yılları arasında Dreamworks tarafından dört Shrek filmi yapılmıştı. Illumination’in ana firması 2016 yılında Dreamworks’u 3,8 milyar dolara satın almıştı. Şimdi de Dreamworks’ün eski işlerini el atmaya çalışıyor gibi görünüyor.

Illumination’ın sahibi Chris Meledandri, Variety’ye Shrek’in yeniden çekilmesi ile ilgili yaptığı açıklamada, orijinal filmdeki ses oyuncularını geri getirmeyi planladığını söyledi. Meledandri, “Geriye dönüp o ses performanslarına baktığınızdan çok mükemmel olduklarını görürsünüz.” dedi. Orijinal Shrek filminde ana karakterleri Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy ve Antonio Banderas seslendirmişti.

Bu arada en büyük soru şu olarak görünüyor. Acaba yeni çevrim Shrek başarılı olur mu? Tabii yapacak şirkete (Illumination) bakarsanız son yıllardan çok iyi işler başardıklarını görürsünüz: Despicable Me, The Secret Life of Pets, Sing ve Minions.

Ancak Shrek’in orijinal filmlerinden çok kısa süre geçmesi, büyük bir fan kitlesini de göz önüne alırsanız başarı konusu düşündürücüdür. Bu tabii Illumination’ın ortaya ne çıkaracağı ile ilgilidir. Ancak işleri pek de kolay değildir.

Bu da Shrek'i hatırlamak isteyenler için filmden unutulmaz sahneler:

Rick Grimes’a ne oldu ve The Walking Dead yönetiminden 3 film açıklaması


Son yılların en popüler dizilerinden olan The Walking Dead’de yeni gelişmeler yaşanıyor. 9 yıldır devam eden ve geçen gece 9. Sezonun 5. Bölümü yayımlananda dizide en çok merak edilen konu Rick Grimes’e ne olacağıdır. Tabii buna ek olarak dizinin yönetiminden özellikle Rick’i anlatan 3 uzun metrajlı film yapılacağı açıklaması geldi.

SPOİLER İÇERİR

Bu kısımda anlatacaklarım, dizinin son bölümünü izlemeyenler için spoiler içeriyor. 9. Sezonun 4. Bölümü, Rick’in attan düşmesi ve zombie sürüsünün de üzerin gelmesi ile sona ermişti. Rick’in nasıl kurtulacağı merak ediliyordu. Rick yaralı olsa da kurtuluyor ancak ara ara baygınlık geçiriyor ve geçmişteki bazı karakterler ile diyaloglarını görüyoruz. Bir anlamda Rick ben yorumdum ve artık gidiyorum diyor.

Tabii tam anlamıyla gitmese de bundan sonra dizide Rick’i göremeyeceğiz. Çünkü arkadaşları Rick’in bölümün sonundaki patlamada öldüğünü düşünürken, daha önce birkaç defa görünen gizemli helikopter tarafından kurtarılır ve bilinmeyen bir yere götürülür.

Tabii dizinin fanları Rick’e ne oldu sorusuna cevap ararken daha fazla soru ile baş başa kaldı.

İlgili - Yeni “The Walking Dead” dizisi ve diziden ilk kareler

RİCK’İ ANLATAN 3 FİLM YAPILACAK


Bu arada son bölüm yayımlandıktan birkaç saat sonra The Walking Dead’in içerikten sorumlu üst düzey yöneticisi Scott M. Gimple, Rick’in hikâyesinin 3 uzun metrajlı film ile devam edeceğini açıkladı. “Şu anda 3 film üzerinde çalışıyoruz.” diyen Gimple, “Önümüzdeki birkaç yıl boyunca özel bölümler yapacağız, yeni dizi ihtimali de büyük olasılıktır.” diye konuştu. Geçmişle ilgili bölümler yapılacağını da söyleyen Gimple, eski karakterlerle birlikte yeni karakterler de olacağını belirtti.

RİCK’İ OYNAYAN ANDREW LİNCOLN TAMAMEN Mİ AYRILDI?


Yabancı basında yer alan haberlerde yer alan bilgiler ışığında görünen o ki Rick Grimes karakterini oynayan Andrew Lincoln diziden tamamen ayrıldı. Dizi yönetimi ilk önce Rick’in öleceğini söylese de son bölümde ölmediğini görüyoruz. Rick’in hikâyesine 3 filmle devam edilecek.

Bu arada Andrew Lincoln ise diziden ayrılma sebebini ailesi ile daha fazla zaman geçirmek olarak açıklamıştı. Lincoln, İngiltere’de yaşıyor ve dizi için yılın 9 ayını Atlanta’da geçirmek zorunda kalıyordu. Şimdi ise filmler için sadece 2 ay Atlanta’ya gidecek. Tabii bu durumda ailesi ile daha fazla zaman geçirecek.

Gimple ise bahsettiği filmlerin Rick karakterine odaklanacağını ve televizyonda yayımlanacağını bildirdi.

İlgili - Rick Grimes: My mercy prevails over my wrath (Merhametim gazabımı yendi)


Ridley Scott, Gladyatör’ün devam filmi üzerinde çalışıyor


Ünlü yönetmen Ridley Scott, Alien ve Blade Runner’ın devam filmlerinden sonra bu sefer de Gladyatör’e el atıyor.

2000 yılı yapımı ve başrolde Russell Crowe’un olduğu Gladyatör filmi, en iyi erkek oyuncu ve en iyi film olmakla, beş dalda Oscar kazanmıştı.

Deadline sitesinde yer alan habere göre, Ridley Scott, Gladyatör filminin devamı için çalışmaya başladı.

Gladyatör’de Russell Crowe’un canlandırdığı Maximus karakteri, filmin sonunda Commodus ile dövüşerek ölmüştü. Devam filminde ise Commodus’un yeğeni Lucius’un hikâyesi anlatılacak. Maximus, Lucius ve annesini, babası ve Roma lider Marcus Aurelius’u öldürerek iktidara konan Commodus’tan kurtarmıştı. Ancak filmin sonunda öldüğü için de devam filminde göremeyeceğiz.

Gladyatör (2000) dünya genelinde 457 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Filmden hemen sonra ikincisi düşünülse de yapılamamıştı. Hatta Russell Crowe’un devam filminde de oynamak istediği biliniyordu.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Film İzle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger